DET BLE VIST IKKE NOE BLOGGING PÅ MEG FØR NÅ

Det ble vist ikke noe blogging på meg før nå ! skjer med det da? Idag har jeg vært i ski på egon , vi var ute og spiste middag fordi broren min ble 18 år igår! Så det var veldig koselig! eller så har jeg ikke gjort så mye!  Nå må jeg stikke og pusse tenna og gjøre meg klar til å legge meg under den varme dyna mi , så GOD NATT! hva har du gjort idag?
<br><a href="http://i49.tinypic.com/2qbxgkg.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

2 kommentarer

Little me

14.des.2009 kl.23:37

hei, har prøvd å kommentere hos deg, men av en eller annen merkelig grunn så funker det ikke... er sikkert bare min intenrett det er noe galt med eller noe.. men ville bare prøve å kommentere igjen... Du har nemlig en veldig flott blogg!
Hei lille solstråle! :D Jeg må jo bare takke deg for at du var innom bloggen og la igjen dine spor. Jeg blir så glad og motivert bare av en så "liten" ting, så jeg takker deg bare kjempemye! Jeg håper dagen dinblir helt fantastisk og at vi blogges senere. (Jeg beklager bare kjempemye for at jeg ikke kommenterer ditt innlegg nå, jeg får bare ikke tid i dag - jeg vil jo få innblikk i ditt liv og din blogg når du er så sjønn og gjør det med min. Men jeg rakk hvertfall å takke deg for kommentar.. bedre enn ingenting. Får komme tilbake senere til deg og håpe at du beklager denne kalde og kyniske kommentaren :/ Men jeg går utifra du forstår, du virker jo som et så varmt og godt menneske) Ha en fin dag! Ta vare på deg selv, du er verdifull vettu! :)

Skriv en ny kommentar

karolineceland

karolineceland

14, Hobøl

leser denne bloggen NÅ

Hva vil du se mer i min blogg?

Videoblogger
Konkuranse
bilder

View Results

Create a MySpace Poll

Kategorier

Arkiv

hits